Over ons …

 

Ik ben Sam Zoutendijk van Zoutendijk Car Care, wij zijn een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, coaten van auto’s. U bent bij mij als trotse autobezitter te gast met uw auto, waar er aan perfectie gewerkt kan worden.

Waarom geen hand carwash of standaard autopoetsbedrijf?  De reden is simpel, ik ben een perfectionist en wil alleen het hoogst en best haalbare resultaat bereiken. Ik werk op afspraak en behandel exclusief uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt.

Wij onderscheiden onszelf grotendeels doordat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan en dus ook aan uw motoren, mobilhome, caravans, boten, jetski’s, scooters etc de nodige behandeling kunnen schenken op het gebied van detailing.

Hierdoor is Zoutendijk Car Care ontstaan, wij doen altijd dat stapje extra op het gebied van cleaning & detailing , alleen door gebruik van de beste methodes en kwalitatief hoogwaardige producten kunnen wij u het allerbeste resultaat bieden.

Graag nodig ik u uit om eens langs te komen, zodat ik u onder het genot van een goed kopje koffie of drankje uit kan leggen wat de mogelijkheden zijn voor uw auto.